Logo Blue Aegean White

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα BLUE AEGEAN MAISONETTE το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.blue-aegean-maisonette.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία “επισκέπτης”) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Σε περίπτωση ΜΗ αποδοχής οιουδήποτε όρου χρήσης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η χρήση της ιστοσελίδας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την πλοήγησή σας στην Ιστοσελίδα μας www.blue-aegean-maisonette.gr,  θα σας ζητηθούν, κατά την εγγραφή, να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (Όνομα χρήστη «user name», κωδικός πρόσβασης «password», ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση «e-mail address», τηλέφωνο επικοινωνίας), για την δημιουργία λογαριασμού.

Μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων, εφόσον υπάρχει λόγος, που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε την χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά.
Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους εντός ή εκτός Ε.Ε., ούτε χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε άλλο σκοπό και μόνο για λόγους που αφορούν στις συναλλαγές σας μαζί μας (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές) και προστατεύονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους ασφαλείας.
Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στον server που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου μας από μέρους σας και η υποβολή προσωπικών σας δεδομένων συνεπάγονται τη συγκατάθεσή σας. Όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, γίνεται σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τον ΓΚΠΔ (GDPR) – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679.
Με την συμπλήρωση των στοιχείων σας, ενημερώνεται αυτόματα και η βάση δεδομένων που διατηρεί η εταιρεία μας με όλους τους χρήστες. Η βάση αυτή διατηρείτε έως ότου κάνετε διαγραφή. Δεν γίνεται καμία επεξεργασία και χρησιμεύει μόνο για τον εντοπισμό των προϊόντων που παραγγέλθηκαν στην περίπτωση που ζητηθεί από εσάς τεχνική υποστήριξη ή άλλη σχετική ερώτηση.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφή ο λογαριασμός, παρακαλούμε αποστείλετε e-mail στην διεύθυνση  info@blue-aegean-maisonette.gr.

 

Logo Blue Aegean White

Επικοινωνία